I <3 Malta

Forrige uke  var jeg i Malta så jeg tenkte at jeg skulle legge ut noen bilder som jeg har tatt der..
Men jeg kan jo si litt om hva jeg gjorde eller jeg gjorde ikke akkuratt så mye jeg bare lå nede ved bassenget og slappa av og sånn, men vi kjørte buss til Valeta som er hovedstaden, og så kjørte vi båt til secilia, det er en øy til Italia eller no?? Så var vi i en fiskerlandsby med mange fargerike båter.. Og ved hotellet var det diigre sentre det var liksom et senter med flere etg. og det var  ikke tak. Det var litt kult , også var det glass gulv.

 Og vi var på det senteret på lørdags kvelden og det var sykt høy musikk og skikkelig mange folk (ca.17-22 år) som dansa og sånt på danse gulvet , så der kommer jeg liksom den eneste som ikke hadde mini skjørt og høyhelete sko. Følte meg skikkelig turist :L Men vi var ikke der så lenge for det var rett ved hotelle så vi bare gikk dit og hjem igjen, for vi skulle bare kjøpe noen gaver og litt sånt :D Og det var mye mygg der, men jeg fikk bare stikk om natta'n da.

Og noe annet som var kult var at det var sand strand midt i byen, den var ikke sån veeeeldig stor men den var fin.
Det er jo kult og ha en strand rett ved huset sitt liksom.

Men noe veldig Skummelt var at når jeg satt på flyet hjem,,,,.. og vi hadde kjørt kanskje en halv time så kommer det sånn alarm at vi må ta på beltene og akkuratt da drev vi og spiste, så begynte flyet og riste skikkelig og drikka i koppen spruta nesten ut og jeg hadde nesten ikke noe drikke oppi en gang.. Og så sier dem i høytalerne at det blåser veldig. Og plutselig så gikk flyet skikkelig fort rett ned ( ikke med tuppen først assa) og så sier dem at det var et luft tomt rom og jeg holdte på og kaste opp siden at det var så inmari trykk at det som var i magen gikk opp..-.-
Og jeg var SKIKKELIG REDD! Og hjerte mitt dunket så fort!!! Jeg har aldri vært så redd noen gang..
Det høres kanskje ikke så skummelt ut men det var det !


Det var faktisk ikke så mange folk der , men det er kanskje fordi det ikke
var sol der .

Fin båt, sånn ønsker jeg meg til jul <3<3Det er en vulkan , men den var ganske liten i forhold til de andre som var der.
Foresten den het Etna.Stranda som vi midt i byen.-Thea Josefine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Josefine

Thea Josefine

12, Sarpsborg

Kommenterer alltid tilbake:D

Kategorier

Arkiv

hits